Sunday, June 19, 2011

Happy Father's Day

Salam semua....dah lama betul saya tak bersiaran..huhu...banyak betul kekangan...Tapi hari ni baru dapat update sikit. Baru2 ni husband saya ada request nak makan kek. (Macam mengidam la pulak). Pastu saya pon diam2 je gi godek2 di dapur buat Super Moist Eggless Choc Cake ni. Ada frosting cream cheese yang dah ready, makanya letak topping dan layer sikit. Lepas dia balik solat Jumaat, saya pon kata kat dia suruh gi tengok kat dalam fridge. Pastu dia terkejut sebab dia kata tak nampak pon bila saya buat. Ye la, buat masa dia ke masjid tadi. Kek ni sekejap je buatnya. Itu yang best. Saya pon cakap la, alang2 kek ni untuk Fathers Day lah..heheh.. Resepi boleh tengok kat SINI

Happy Father's Day to all fathers out there..Especially my husband, my abah di Pahang dan father in law. May Allah Bless You Always!!

5 comments:

Along Maklong said...

nurul..
lamanya tak dengar berita..
siap buat kek utk hari bapa ye..
best..!!

~Norul Mas Hana ~ said...

Maklong,
haah..lama menyepi..hehe..tak ada mood..tgh cari2 mood lagi nih... =)

Lovely Kitchen said...

cantiknya gmbar dapur kat header tu...

umi said...

emm bestnya ada kek lagi!
baru berjaya folo hari ni hihi..

~Norul Mas Hana ~ said...

Lovely Kitchen,
tu berangan je...kalo dapat betul best jgk..

umi,
thanks yer =)