Tuesday, January 25, 2011

Malaysian Mom Bloggers'

Bismillahirrahmanirrahim...Salam Isnin yang nyaman.. Di Kuala Terengganu ni sejuk je, macam nak hujan, tapi belum lagi, angin kuat, tu yang nyaman tu...anak saya yang sedang dalam diapers free training pon dah berapa kali terlepas, sebab sejuklah kot..huhu..itulah cabaran dalam seminggu ni nak bagi dia betul2 diapers free. Takpe..yakin boleh!!

Ohh ya...entry ni sebenarnya specially nak cerita pasal page di Facebook yang bernama


Saya join contest kat SINI bagi mempromosikan page ni disamping nak kongsi info jugak.Bagi sesiapa yang ada akaun Facebook tu boleh lah join page ni. Banyak manfaatnya, boleh berkongsi macam2 info dengan rakan2 bloggers yang lain, boleh join contest dan macam2 lagi.Pendek kata macam2 ada kat page tu. Jenguklah ye kawan2..Join and you will know it!!

3 comments:

Azhanie said...

thanks sudi follow blog PDR ... salam dr Pekan

~Norul Mas Hana ~ said...

sama2.. rindunya Pahang Darul Makmur..huhu

Sitisifir10 said...

tolong pos alamat ke sitisifir10@facebook.com utk saya pos hadiah ye