Friday, April 8, 2011

1st Award...Thanks CB

Wahh..dari siang tadi nampak ramai blogger2 yang dapat award ni...tiba2 mlm ni masa blogwalking nampak kat umah CB, blog saya dalam list..hihi...Sungguh tak sangka..Terima kasih yer CB sebab sudi bagi award ni..Almaklumlah, blog ni pon baru setahun jagung, makanan pon tak ada la gempak2 macam blogger2 lain..hikkss..Sebelum tu kena penuhi syarat dulu...


1. Kena pos balik linking kepada orang yang memberi award ini. http://chikadakbiru.blogspot.com

2. Berkongsi apa jua mengenai diri dengan semua :


  • Norul Mas Hana tu memang nama saya =) panggil Norul je..Hana pon ada jgk orang panggil ...nak add FB search la.. =) warm welcoming
  • Kenapa DapurKecilNorul...sebab dapur saya memang kecik comel je..hihi
  • Lahir November 1980, asal dari Pahang dan menetap di Terengganu..yg ni penting jugak sebab kadangkala confuse nak gelar kan 'akak' kat blogger2 lain.. kang panggil akak kang, dia lebih muda, dah terperasan muda kat situ..hihihi
  • Suka kaler hijau dan warna2 pastel
  • Mempunyai sepasang permata hati, 4tahun (girl) dan 2 tahun setengah (boy).
  • Suka mencuba resepi2 baru, dan bercita2 menjadi terel masak macam 'otai2' blogger masak2 ni.
  • Suka berblog dan berkenalan dengan kawan2 blogger kat sini...
3. Berikan kepada 15 blog lain yang baru ditemui.:
Nampaknya dah ramai yg dah dapat award ni, tapi saya try la cari yer...siapa yang tak terlist tu jangan kecil hati ok...
  1. issnita
  2. ziey
  3. Kak CT Delima
  4. Dek Ma
  5. melleymey
  6. Mak Qis
  7. annaqawina
  8. Kak azurarahman
  9. Kak rosaliza
  10. Kak Rose
  11. Shila Shafeareen
  12. dzana
  13. Kak Bee
  14. surisolehah
  15. Kak Norli
Kepada yang tersenarai, sudi2 kan lah ambil award ni gantung di rumah masing2 yer...


7 comments:

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Salam Nurul...moningggggg!!

~Norul Mas Hana ~ said...

wkmslm azatiesayang,
morning jugakkk.... =)

Sheila Shafeareen said...

As'salam Norul- akk dtg nak ambik award tq yee nak gantung sat lagi muah..sayang

~Norul Mas Hana ~ said...

Wkmslm kak shiela..
sila2...hihi tenkiu... =)

issnita said...

terujanya...
terima kasih beri award
malu-malu kucing jadinya huhuhu..

suri solehah said...

salam..wah ada award..terima kasih sis..

~Norul Mas Hana ~ said...

wkmslm..
kak issnita dan kak suri
jgn malu2..mmg untuk kalian..hihi..u deserve it.. =)