Tuesday, April 12, 2011

Poskad dari Finland


Assalamualaikum dan salam bahagia semua...hari ni cuaca nampaknya sangat cerah..Alhamdulillah..makan apa pagi ni? Saya buat nasi goreng biasa je...tak nak la tempek sini..hihihi..
Entry pagi ni saya nak tempek poskad yang saya dapat dari Finland...dari Kak Nieza...sempena 1st birthday blognya...saya suka jalan2 kat blog Kak Nieza, gambar2 pon cantik, makanan2 pon sedap2 semuanya buat saya telan air liur..hahaha..pastu leh sign autograf kat bawah tu...Dengan usianya blog Kak Nieza dah setahun ni, moga Kak Nieza akan terus berblog...tak kisah la sampai dah balik Malaysia pon nanti kan..Semoga persahabatan yang terjalin di alam maya ini akan berkekalan...Amin..Terima kasih Kak Nieza untuk poskad tu... =)

2 comments:

Nieza said...

wahhh dah gantung dah poskad ni ...terima kasih Norul..akak pun seronok dapat kenal ngan norul...blog norul pun best juga semoga perkenalan kita dirahmati Allah.
Terima kasih diatas doa dan sudi menyokong Our Journey Begins....happy blogging:)

~Norul Mas Hana ~ said...

Kak Nieza,
my pleasure...Moga perkenalan kita dirahmati Allah juga...happy blogging to Kak Nieza too =)